قتل یک مرد و ربودن همسر و فرزندش در کاشمر خراسان رضوی اعترافات تکان دهنده پسر تهرانی درباره قتل خونین پدر و راننده تاکسی قتل مرد جوان با دسیسه شیطانی همسر خیانتکار قتل دو نفر به دست نوجوان چنارانی درگیری مرگبار بین دو مغازه دار به خاطر رقابت شغلی! قتل فجیع دو خواهر با چماق| قاتل سنگدل در مشهد دستگیر شد واژگونی ون ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد کشف جسد دختر جوان در سرویس بهداشتی یک مسجد قتل ناموسی دختر تهرانی به دست پدر | مادر از خون دخترش گذشت گرانی بلیت‌های هواپیمایی سفر به مشهد و خالی ماندن واحدهای اقامتی پرداخت ۴۰ هزار فقره وام ۳۰۰ میلیونی به بازنشستگان تامین اجتماعی معاون وزیر بهداشت: شیوع «سرخک» در عراق| زائران اربعین نسبت به کامل کردن سابقه واکسیناسیون کودکانشان اقدام کنند خدمات صندوق بازنشستگی به زائران اربعین اعلام شد + جزئیات ۱۴۴ میلیارد تومان جهت تامین مسکن مددجویان بهزیستی خراسان رضوی پرداخت شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: تقویت جایگاه انجمن اولیا و مربیان به نفع نظام آموزش و پرورش است ۴۴۰ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در مشهد انجام شده است سخنگوی سازمان نظام پزشکی مشهد: تنها ۳ هزار پزشک عمومی در شهر مشغول طبابت هستند رئیس انجمن پزشکان عمومی خراسان‌ رضوی: مطب‌های پزشکان عمومی یکی‌یکی در حال تعطیلی است چرا در فصل‌های گرم سال عرق سوز می‌شویم؟ اگر می‌خواهید هورمون‌هایتان تنظیم شوند، از مصرف برخی مواد غذایی اجتناب کنید طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و خوشمزه + فیلم ورود گردشگران ایرانی به ترکیه ۴۲ درصد افزایش یافت
سرخط خبرها

افزایش میکروبیوم روده به چاقی و دیابت کمک می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۵۸۳
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
افزایش میکروبیوم روده به چاقی و دیابت کمک می‌کند
با رژیم غذایی سالم، می‌توان میکروبیوم روده را به سمت افزایش جمعیت باکتری‌های مفید برد و در این مسیر پنجره‌های تازه‌ای بسوی مقابله با آمار افزایشی چاقی، دیابت، کبد چرب و حتی بیماری افسردگی باز می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به رابطه بین باکتری‌های روده با بیماری‌های مختلف از جمله دیابت، کبدچرب و حتی موضوع افسردگی اشاره کرد و گفت: با رژیم غذایی سالم، می‌توان میکروبیوم روده را به سمت افزایش جمعیت باکتری‌های مفید برد و در این مسیر پنجره‌های تازه‌ای بسوی مقابله با آمار افزایشی چاقی، دیابت، کبد چرب و حتی بیماری افسردگی باز می‌شود.

جمعیت باکتری‌ها، ویروس‌ها و... که در روده ما زندگی می‌کنند تحت عنوان میکروبیوم روده نامگذاری می‌شوند. در روده دو دسته باکتری‌های مفید (غیر بیماری‌زا) و مضر (بیماری‌زا) زندگی می‌کنند. هرگاه نسبت باکتری‌های مضر به مفید زیاد شود خطر بروز بیماری‌ها افزایش می‌یابد.

دکتر فریبا کوهدانی اظهار داشت: ما با تغییراتی در برنامه غذایی می‌توانیم به سمت تغذیه سالم حرکت کنیم که این کار می‌تواند غذای مناسب رشد جمعیت باکتری‌های مفید روده را تامین نماید و با افزایش تعداد آن‌ها همراه باشد.

وی، مصرف بیشتر غذا‌های حاوی فیبر مانند نان سبوس‌دار، استفاده بیشتر میوه و سبزی، کاهش مصرف غذا‌های فرآوری شده و چرب را عاملی بسیار مهمی در بهبود میکروبیوم روده اعلام و توصیه کرد که مردم، رژیم غذایی سالم را در الگوی زندگی خود مد نظر قرار دهند.

کوهدانی ادامه داد: اگر به سمت کاهش مصرف فست فود حرکت کنیم، استفاده از قند و شکر را در برنامه‌های غذایی خود محدود نمائیم و از غذا‌های سالم و غنی از فیبر از جمله نان سبوس دار، میوه و سبزی استفاده کنیم؛ گامی ارزشمند در جهت افزایش میکروب‌های مفید روده برداشته‌ایم که این کار سبب کاهش خطر پیشگیری از برخی بیماری‌ها هم می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به شیوع برخی بیماری‌ها از جمله کبد چرب در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر از هر سه ایرانی یک نفر مبتلا به کبد چرب است.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر شیوع اضافه وزن و چاقی به عنوان یکی از عوامل مهم ابتلا به بیماری‌هایی، چون کبد چرب، دیابت، بیماری‌های قلبی در کشور در حال افزایش است. قبلا چاقی بیشتر در گروه‌های سنی بزرگسال و سالمند مشاهده می‌شد، اما متاسفانه در حال حاضر همه گروه‌های سنی حتی کودکان با افزایش آمار چاقی و اضافه وزن مواجه هستند.

کوهدانی، افسردگی را نیز یکی از مشکلات دنیای صنعتی امروز اعلام کرد و گفت: با افزایش میکروارگانیسم‌های مفید روده، می‌توان خطر ابتلا این بیماری را کاهش داد.



 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->